maanantai 2. maaliskuuta 2009

Palmikkopipo
pipo omasta päästä omaan päähän
lankana Sublimen cashmere merino silk dk
puikot kokoa 3

Tämän vuoden puolella ei ole valmistunut muuta, kuin tämä pipo. Purin viime vuonna tekemäni pipon ja tein sen hieman toisenlaisilla palmikoilla uudestaan.

Siitä tuli hieman kippanan tuntuinen, mutta uskottelen itselleni, että se kestää päässä ja on hyvä tuollaisenaan. Kuvassa mukana mambo-lapaset, joita tein joulunaikaan.


Kirjauduin Ravelry-sivustolle, ja miut löytää sieltä tällä samalla salamyhkäisellä nimellä. Alkuun kirjauduin rävelriin lähinnä siksi, että Vuorovaikutteisen teknologian kurssilla pitää esitellä joku vuorovaikutteinen verkkosivusto. Päädyin hetken pohdinnan jälkeen kyseiseen sivustoon.

Noin kuukausi sitten en vielä tajunnut mistään mitään, ja hieman mielenosoituksellisestikin jätin asian sikseen. Nyt viime viikolla päätin yrittää selviytyä toimintoviidakosta uudestaan, ja taisin onnistua. Haalin jo pari ohjetta jonolle ja yksi on puikoillakin. Katsotaan kuinka tässä käy, ja minkälaiseen puheviestinnän analyysiin päädyn.

Suksiakin olen käynyt pariin otteeseen kokeilemassa jäällä. Hyvin luistaa!6 kommenttia:

 1. Todella kaunis pipo! Nuo palmikot kasvavat niin mukavasti noista oiekista silmukoista!

  VastaaPoista
 2. Hieno pipo! Onpa muhkeat palmikot :) Ravelry kyllä imasee helposti mukaansa kun vähän siellä pörräilee.

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia, kiitoksia!

  Parin käyttökerran jälkeen oon kuitenkin tullut päätökseen, että sitä pitää hieman jatkaa. Tuntuu, että se nousee korvilta pois vähän ikävästi.

  VastaaPoista
 4. Terveiset äitiliiniltä! Yritän tutustua taas tietokoneen saloihin juniorin avustuksella ja harjoittelen nyt siun osoitteella. Ihan kiva pipo joko suurensit sitä.

  VastaaPoista
 5. Argh! Ihana pipo - kunpa minäkin osaisin (tai ehtisin opetella ;b ).

  VastaaPoista
 6. Kiitos!

  Pipo on kyllä yhä turhan niukka. Itse asiassa päähineestä on tullu varsinainen murheen kryyni, tartun siihen aina samaan aikaan vuodesta: se on jo kahdesti neulottu ja yhä väärän kokoinen. Saa nähdä mitä sille tapahtuu.

  Mutta siitä vaan palmikoita kokeilemaan, ne ovat yllättävän helppoja! :)

  VastaaPoista