keskiviikko 10. syyskuuta 2008

Olkoon tämä nyt se "lifestyle"-osio


Ruokalevolla Lapinsalmella

Kaksi yötä metsässä, 22 käveltyä kilometriä, hiertymiä, mustelmia, hirvikärpäsiä, "uppoavaksi laivaksi" nimetty vuotava teltta, 13 kilon rinkka ja mukavia hetkiä!

Suosittelen eräilyä arjesta irrottautumiseen. Valmistelut retkeilyä varten on tehtävä ajatuksen kanssa, ja siinä vaiheessa päästä avautuu til
aa aivan muille ajatuksille. Ja pari vuorokautta ilman kellon luomaa stressiä on oikein ilahduttava kokemus! Pienellä porukalla ehti kikatella yhdelle jos toisellekin asialle. Oli mukava kuittailla retkikeittimen toiselta puolelta omilla leivänpäällisillään niille, jotka olivat omansa unohtaneet asuntonsa olohuoneeseen... Tosin vastakuittauksia saimme ruokaparini kanssa mukana kannetusta muovikauhasta JA lastasta. Meidän mielestämme varustelu on kuitenkin erittäin tärkeää tällaisella reissulla, ehkä yksi eräilyn pääpiirteistä? Ja ruokaankin oli satsattu oikein urakalla pakastekakkua, lettuja ja popcorneja myöten. Vai söikö tämä viimeinen lause nyt kaiken pohjan edellä kirjoitetusta?

Valkealan Repovedellä oli ihailemisen arvoiset maisemat. Kuvani eivät kyllä anna millään muotoa oikeutta sille, mitä silmä koki.

Katajavuori


Olhavanvuori

Ja se ruskea neulomus edelliseltä kerralta. Pohdin vakavasti purkamista. Lankaa on neulepaidan verran, en vain löydä mukavaa mallia, jonka haluaisin toteuttaa. Aloitin sileää neuletakkia, mutta nyt kuitenkin tekisi mieli palmikoida jotakin. Alan pikkuhiljaa ahdistua projektista, sillä langat ovat olleet työtä varten valmiina viime tammikuusta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti