keskiviikko 3. syyskuuta 2008

Pellon reunaa

Pokkarikameralla harrastettu makrokuvaus kasveista on miusta aina välillä mukavaa viihdettä. Kävin testaamassa vaelluskenkien hiertävyyttä läheisellä metsäpolulla ja tsuumailin kameralla jonkun tovin. Huomasin että kuihtuneista kasveista saa lähes yhtä mielenkiintoisia kuvaustuloksia kuin vielä hengissä olevistakin.


Viikonlopun musikaalimatka Haminaan oli oikein onnistunut. Sää oli kylmä ja päällä ei ollut yhtään liikaa vaatetta. Pyrotekniikka lämmitti aina hetkellisesti, meidän puolestamme tuli olisi saanut tohottaa bastionin kattoon vaikka koko esityksen ajan!

Alkuviikon olen tikuttanut tiiviisti sileää neulepintaa peläten, että pian pääsen purkuhommiin. Pitää nyt mallailla sopivuutta ja pohtia tuleeko siitä koskaan valmista.

Lisään blogiini aika ajoin pieniä musiikillisia mainospaloja, sillä se on ehkä tärkeämpikin osa eloani, kuin nämä käden työt. Ja kuten tästä kirjoitelmasta näkyy, venyy skaala "käsityöblogin" sisällöstä aika laajaksi. Olen kuunnellut nyt Emma Salokoskea ja suosikkejani tähän mennessä ovat olleet juuri nuo " Ja sinun äänesi", "Rakkaus polttaa" ja "Veden alla". Mukavasti erilaista verrattuna edelliseen albumiin. Jään myös kovasti odottamaan Rajattoman Queen-albumia! Syksy on siitä mukavaa aikaa, että muusikot ovat äheltäneet kesän studioissaan ja ennen joulua levyä pukkaa yhtenään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti