lauantai 10. tammikuuta 2009

Laulamme lapaduu, neulomme lapalapaduu

Joulunaika sujahti ohi, samoin lomat. Nyt uusin voimin kohti uutta vuotta.
Itse tehtyjä lahjoja ei syntynyt jouluksi aikaisempia vuosia enempää. Neuloin ystävälleni lahjaksi lähes samanlaisen liilaraitaisen Mario-myssyn, kuin tein syksyllä itselleni. Lomilla neuloin pipoon lisukkeeksi tumman liilat lapaset. Mustat letti-lapaset neuloskelin myös ystävälle. Niitä yritin saada joululahjapakettiinkin, mutta en ollut aiemmin tehnyt peukalokiilaa, joten sen kanssa meni hetki opetellessa. Ensimmäisestä lapasesta tuli yhden jos toisenkin kerran liian iso, kunnes sitten lopulta onnistui! Valkeat lapaset tein itselleni. Niille on tulossa seuraksi valkea pipo palmikoin.Mustat lapaset varastosta löytyneestä 7:stä Veljeksestä, liilat ja valkeat lapaset MambostaAlennusmyynneissä laukkaaminen tuntui tänä vuonna entistä tuskallisemmalta. Syksystä asti olen koittanut etsiä mukavaa pitkähihaista päällyspaitaa tuloksetta. Alkaa pikkuhiljaa tuntua siltä, että parempi tehdä itse...

Niin ja, pitsitausta irtosi Päättömästä reissun aikana. Pitää miettiä, oliko tämä merkki siitä, että koru oli aivan kamala, vai siitä, että liima oli väärää materiaalin kiinnittämiseen.

1 kommentti:

  1. Hei, mahtavaa! En oo pitkään aikaan käynyt ja nyt tulin ja mitä löysinkään. Kirjoituksia :D

    Tuo Päätön on niin paras. Siis jotenkin niin karski ja miehekäs, mutta kuitenkin romanttinen ja naisellinen...vähän Nupin ja Benkun sekoitus :) Korjaa se!

    Heidi

    VastaaPoista