lauantai 24. tammikuuta 2009

Linkkivinkki

Aikaansaannokset näin tammikuun loppupuolella ovat jääneet aika laihoiksi. Olen pyrkinyt orientoitumaan opiskeluun, ja siinä on jopa onnistuttu. Virallisten aineiden ohella koitan harjoitella www-sisällöntuotantoa laihoin tuloksin. En ymmärrä asiasta oikein mitään, mutta ehkä se selvenee tässä ajan mittaan.

Tarjoan kuitenkin muutaman miusta mielenkiintoisen linkin, vaikkei mitään itsetehtyä olekaan esiteltävänä.


Kipikude vaikutti kivalle tuotteiden ja printtien perusteella. Neulovalle kansanosalle heiltä löytyy oma Kerä-printtinsä. Itse miellyin Mimmiliiga-kuvioon. Kipikude painattaa käsittääkseni myös asiakkaan lähettämiin tuotteisiin. Jos siis saisin päähäni tehdä vaikkapa hupparin, voisin lähettää sen Kipikuteelle printattavaksi.

Ilomieli valmistaa vaatteita ja asusteita kierrätysmateriaaleista. Ilomieli valmisti myös edellisiin Linnanjuhliin puvun Heli Järviselle. Kyseessä siis puku, johon oli käytetty vanhaa verhokangasta. Sekä naisten- että miestenvaatteissa on miusta käytetty kankaita ja leikkauksia nokkelasti. Pidin kovasti laskoshameeseen lisätystä pitsiliinasta. Tuotteiden nimet ovat myös oivaltavia, esimerkkinä Pelastus! -liivi.

Tällaista siis tällä erää. Päiväkin on mukavasti pidentynyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti