sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Avainpiilo

Kesä alkoi omalta osaltani reissaten. Käväisin viikon mittaisella tervehdyskäynnillä ystäväni luona Brysselissä. Matka sisälsi runsaat määrät hyvää ruokaa ja juomaa, erilaisia nähtävyyksiä ja tietysti mukavaa ja kaivattua seuraa!



Maistelimme näitä trendi-herkkuja, macaroneja, pariin otteeseen. Tässä Pierre Marcolinin taidonnäyte kookos-macaronista.



Loppuviikosta kävimme asemalla olevalla sunnuntaitorilla. Myynnissä oli kaikkea mahdollista, enkä hetkeen ole nähnyt niin kiivasta vihannesten myyntiä, kuin tuolloin. Myynnissä olleiden kankaiden kuosit olivat pohjoismaiselle hieman liian räväköitä, mutta organzaa useissa väreissä sai euron metrihintaan, joten sitä tuli kannettua kahdessa eri värissä jo valmiiksi täysissä matkalaukuissa kotiinkin.



Muutoin olen viettänyt lämmintä kesää opintojen parissa ja välillä pulahtanut järveen viilentymään. Ja koska opintojen ohessa tulee kehiteltyä monenlaista korviketoimintaa, sain äkillisen puuskan järjestellä ompelu-, askartelu-, ja neuletarvikkeet. Vanhoja projekteja löytyi muutamia, ja osasta luovuinkin aika ankaralla kädellä. Uuden avainpussin kuitenkin koin tarpeelliseksi, joten sen otin ensimmäiseksi työn alle.



Irrotin vanhasta rikkinäisestä avainpussista vetoketjun, ja ompelin uuden taannoin hankkimastani Finlaysonin kernisestä muumi-kankaasta. Tuli ihan voittaja-olo, sen verran tuota pientä vetoketjua tuli käsissä pyöritellä ja miettiä kiinnitystä.



Loppuun kerron vielä kirjavinkin. Lentomatkalla Brysseliin aloitin Anne B. Ragden Berliininpoppelit-kirjaa, ja siitä olen vauhdilla jatkanut sarjan muihin osiin. Erakkoravut ja Vihreät niityt miellyttivät myös, joten jos jollakin on puutetta luettavasta rannalla, niin tätä sarjaa kannattaa kokeilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti