tiistai 20. huhtikuuta 2010

Kalajoki-sukat

Ystävälle lahjaksi neuloituvat Kalajoki-sukat. Ohje oli selkeä, kuten moni muukin on mainostanut. Neuloin ohjeesta poiketen sukat Seitsemästä Veljeksestä. Lopputulos oli ehkä hieman järeämpi, mutta varmasti lämmin. Samalla voin iloita lankavarastojen vähittäin tapahtuvasta hupenemisesta, jes!Rapakon takaisena tuliaisena sain mahdollisuuden kasvattaa tomaatin jos toisenkin. Siemenet kylvin paketin mukana tulleeseen multapellettiin, joka kastelun jälkeen kupli ja kuohui, mutta asettui kuitenkin kiltisti purkkiin aloilleen. Tiedossa on kärsimätöntä odotusta! Aiemmin kylvämäni herneet ovatkin jo versoneet ja kotikonnuilta tuodut omenapuun oksat puhkeavat kukkaan piakkoin. Kun kevättä ei ehdi ihmetellä ulkona, on se nähtävästi tuotava sisälle.


2 kommenttia:

 1. Iloitaanko lankavaraston hupenemisesta siksi, että sit ei tarvii enää neuloo, vai siks, et sit saa ostaa uusia lankoja? :D
  Hienot sukat!

  -P

  VastaaPoista
 2. Ajatus siitä, että mahdollisesti tulevaisuudessa tapahtuvan muuton yhteydessä miun pitäisi saada pakattua vielä nuo muutamat kilot lankoja muun tavaran lisäksi, aiheuttaa pieniä inhon tunteita.

  Senpä vuoksi aattelin, että mitä enemmän saan tässä nyt keriä luovutettua muussa olomuodossa maailmalle, sen parempi.

  Toisaalta, pari uuttakin kerää on tullut hankittua, sillä "eihän näistä vanhoista nyt voi tuollaista neuloa, on varmaan hankittava uusia ja ehompia...". Ehkä miulla on pyrkimys pitää homma balanssissa, ja muutamaa pussillista nyt ehkä voi tässä pienessäkin taloudessa säilytellä hyvin mielin. :)

  Ja kiitos kommentista, hyvä P. :)

  VastaaPoista