keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Kevät keikkuen tulevi...

vaikkei sitä ihan äkkiä viime marraskuussa uskonutkaan.

Takana on pidempi hiljaiselon jakso, ja pääsyy näkyy tässä:


Sain kuin sainkin rutistettua Pro graduni sekä loput tutkintoon vaadittavat opinnot kasaan ennen joulua. Lisäksi samaan syssyyn sain hankittua uuden majapaikan sekä pakattua vanhan kodin laatikoihin, ja näin pakettiauto rullasi isän ohjaamana Keski-Suomen, Etelä-Karjalan ja pääkaupunkiseudun väliä uuden vuoden aikana tiuhaan. Elämä on siis asetettu raiteilleen Isolla kirkolla, ja tämän hämmennyksen ja monen muun uuden asian keskellä neulepuikot ovat olleet hipi hiljaa. 

Muutamia neuleita ja pari hassua silityskuvioaskartelua sain kuitenkin tehtyä, ja niistä pian lisää! (No okei, joku lukija saattaa naurahtaa, että pian ja pian, mutta katsotaan, ehkä yllätän tällä kertaa!)

8 kommenttia:

 1. Onnea valmistuneelle! Hieno saavutus! Harmi kun ei keretty kunnolla jutella sillon pääsiäisen aikoihin...

  VastaaPoista
 2. Onneksi olkoon! On tainnut olla aika kiireistä aikaa sinulla.

  VastaaPoista
 3. Oih.. Hänen kantensa on niin kaunis. :)

  t. Piia

  VastaaPoista
 4. Villilanka: Kiitos! Niin, kuulumisten vaihto jäi aika pikaiseksi, mutta onneksi tästä tärkeimmästä uutisesta tuli onniteltua teitä! :)

  Annikainen: Kiitos, vaikkei ihan varsinaista kiirettä ole ollut hetkeen, niin tuo viime syksy ja kulunut talvi menivät kyllä yhdessä hujauksessa!

  Piia: Kiitos! Nuo on ihan uniikit keinonahkakannet...

  VastaaPoista
 5. Piipa: Jep, siinä lepää. Muutaman vuoden päästä uskaltaa ehkä avata kannenkin. :)

  VastaaPoista
 6. Mie en oo vielä uskaltanu avata omaani! :D Harmittas niin paljon nähdä ensimmäinen virhelyönti painettuna, et oon antanu nyt vuoden tomun laskeutua ja mielen tasaantua. Ehkä sit joskus myöhemmin osaan hyväksyvästi katsoa tekelettä sellaisena kuin se on.

  Piia

  VastaaPoista
 7. Onnittelut, hyvin myöhästyneet sellaiset! :)

  VastaaPoista