maanantai 13. elokuuta 2012

Lahjakirstu

Ajatusten ei todellakaan tarvitse olla vielä vuoden vaihteessa ja joulussa, ja lopetankin kyseisen ajankohdan aktiivisen miettimisen ihan pian. Sitä ennen kerron kuitenkin seuraavasta suunnitelmasta, jota olen jo hetken aikaa hautonut.

 

Useina vuosina aiemmin olen loka-marraskuun alussa havahtunut ajatukseen, että entäpä jos pyrkisin tekemään mahdollisimman monta joululahjaa omin kätösin! Lopputuloksena on ollut yksi melkein valmis lahja ja muutama paketista paljastunut "lahjakortti", jossa luvataan oikean lahjan pikaista toimitusta...


Tänä vuonna olen hieman aikaisemmin liikkeellä, mutta myös aivan uudella taktiikalla. Tuumin, että neuloisin jonkin verran lahjoja ns. lahjakirstuun, joista sitten saajat saisivat oman valintansa mukaan ottaa haluamansa. Oletettavaa on ettei tämä kuvan matkalaukku täyty neuleista aivan ääriään myöten, mikäli edellisten vuosien ennusmerkit pitävät paikkansa. Senkin varalle minulla on jo suunnitelma. Jottei joulunajan yllätyksistä menisi aivan maku, jätän jotain paljastettavaa myöhemmäksikin.

 

Ilmeistä kuitenkin on, että valittavana on yhdet tällaiset aivan tavalliset talvikenkään sopivat lämmittimet edellä esitellystä Vuorelman Vedosta. Harvoin pääsee käymään niin, että suorastaan unohdan neuloneeni sukat kuten näiden kanssa kävi. Löytyivät tuolta paperipussista ja langatkin oli päätelty!

4 kommenttia:

 1. Lahjakirstu on hieno ajatus! Mulla se ei vaan toimisi, koska saisin koota sitä vuosikausia ennen kuin koko lähisuvulle olisi otettavaa. Ollapa nopea neuloja ja läjäpäin aikaa toteuttaa itseään...

  VastaaPoista
 2. Ei tuo projekti nyt ihan niin mennyt täälläkään kuin kaavailin. Mutta ehkä ensi vuonna sitten... :)

  VastaaPoista
 3. Heeii hienoja sukkia ja ruukku! mie tykkään tuosta siun tavasta kuvata näitä teoksias, jotenki hirmu hyvin sopii aina tän blogin muuhun värimaailmaan. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Ite kyllä melkein parahin ääneen näin jälkikäteen, kun kattelin noita kalvakoita kinttuja. Ja sen jälkeen vähän hihitin, sillä tämän vuoden saldo kaiken kaikkiaan on aika väritön; harmaata ja valkoista. Pientä ryhdistäytymistä tarvittaisiin värien saralla!

  VastaaPoista