sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Pikkupojan slipoveri

Liivi Moda 2/2007
Lanka Mandarin Petit ja Garn Studion Safran


Liivin oli tarkoitus valmistua (jotenkin kummasti lähes kaikki postaukset alkavat samalla lauserakenteella: oli tarkoitus) helmikuisille 1-vuotissyntymäpäiville. Ja valmistuikin, mutta hieman liian pienenä. 


Ohjeen liivi oli valmistettu villalangasta, joka toki joustaa hieman puuvillalankaa enemmän. En osannut ottaa tätä huomioon, ja tikutin kaula-aukosta turhan napakan. Muutamien purkuoperaatioiden jälkeen sain kaula-aukon huoliteltua siten, että liivi menee käyttäjälleen päälle. Lapsilla on hyvä tapa kasvaa, ja liivi oli onneksi sen verran reilu, että parin kuukauden toimitusajan viivästyksestä huolimatta se menee luultavasti vielä näillä keväisillä keleillä päälle. 


Nyt ollaankin sitten siinä auvoisessa tilanteessa, että työn alla ei oikeastaan ole mitään projektia. Korillinen pientä korjausta vaativia töitä on toki siltä varalta, jos tekeminen noin yleensä sattuu loppumaan tästä maailmasta. Mutta mitäköhän sitä keksisi tehtäväksi, vaikka ihan itselle?

5 kommenttia:

 1. Oboy kiittää ja kumartaa! Ihana lahja! :)

  VastaaPoista
 2. Ruskeaa ja vihreää lankaa on vielä varastossa jäljellä, joten pitäkää varanne, voi olla että teille tupsahtaa jatkossakin jotain neuleen tynkää. Jos siis vaan värit vielä passaa?

  VastaaPoista
 3. passaa. äitin lempparit :) mut älä stressaa tai ota paineita! mitenköhän voitais hovineulojaa kiittää? oot kyl huippu ystävä! <3

  VastaaPoista
 4. Värit passaa. Mut älä stressaa, asiat tärkeysjärjestyksessä!! Tsemppiä

  - paratiisi Oskar

  VastaaPoista
 5. Hih, harmi ettei Paratiisi Oskar saanut voittoa. :) Ja tosiaan katsellaan, huhuileeko lankakori sitten taas hieman myöhemmin!

  VastaaPoista