sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Kärjettömät palmikkosukat


Tällaiset kärjestä auki olevat sukat eivät liene sieltä käytännöllisemmästä päästä näillä pakkaslukemilla... Sukat ovat olleet valmiina jo vajaan vuoden, muistaakseni tikuttelin näitä viime pääsiäisenä. Malli on Novitan sukkalehdestä, joka mielestäni on varsin onnistunut julkaisu. Lehden kuvat ovat erityisen kauniita ja ainakin itse kaipailen välillä tuollaista "perusteosta", josta löytyy silmukkamääriä eri kokoisiin sukkiin.


Kärki auki -sukat, ohje Novitan Sukkalehdestä, lankana Novitan Alpaca


Ikkunaan ripustetut Mancora-pallot olivat puolestaan hämärien olosuhteiden kuvausrekvisiittana ja valonlähteenä.

3 kommenttia:

 1. Ihanat nuo valot, nehän on ihan kuin pieniä lankakeriä :)
  Kerroppas tyhmälle mikäs noiden kärjettömien sukkien käyttötarkoitus niiku pohjimmiltaan on? Mahtuvat paremmin kenkiin, kun ei varpaista purista vai?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin talviaikaan tarvian ite kyllä sukat, joissa on lämmikettä myös varpaille, mutta kesällä tuollaset on kai helppo sujauttaa vaikka mökillä sandaaleihin. Ja säärystimiin verrattuna nuo pysyy pikkusen paremmin paikoillaan, kun niissä on kantapää. Neuloin ne, kun ne oli niin nätit! Turhamaisuus voitti tässä varmaankin käytännöllisyyden... :)

   Poista
 2. Miulla on jääny kovasti noi lamput mieleen. Ja jossain tamperelaisen liikkeen ikkunassa näin vastaavat, mutta harmaa-keltaisina. Mistä sie oot nuo hommannu? Kun niissä on miun värejä ja tommosetkii olis tosi kivat esim. häihin iltavaloiksi. Jos noita vielä jostain saisi, niin vois harkita, että ostaa itelleenkin.

  VastaaPoista