sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Uusi (uljas) aika

Hyvää alkanutta vuotta!

Monessa seuraamassani blogissa on ollut koosteita kuluneesta vuodesta. Täällä sellaista ei ehkä nyt tulla kuitenkaan näkemään. Mietiskelin, että on tässä jotain tullut puuhailtua, mutta kovinpa vähän niistä olen täällä huudellut. 

Mutta jos tekee vuoden aikana kolmet harmaat sukat ja kolmet valkoiset, lyhentää muutamat lahkeet ja ompelee verhot, neulailee ehkä pari pudonnutta nappia paikoilleen, niin... Niin kovinpa käytännölliseksi on mennyt tämä marttailu, huomaan!


Tuumailinkin, että tulevana vuonna haluan olla jollain tavalla vähän nokkelampi käsitöiden saralla, ja muutenkin. Nyt ei pidä kangistua kaavoihin, vaan koittaa liikautella aivonystyröitä hieman luovemmille raiteille. Toivottakaapa onnea matkaan!


Pienenä värienkäytön harjoitustyönä tein itselleni myssyn. Langan hamusin lankakauppa Kerän vieraillessa Helsingissä syksyllä. Myssyn seuraksi on neuloutumassa kaulahuivi. Lanka on Debbie Blissin Blue Faced Leicester Arania. (Lampaalla on kuulemma sininen naama!)

Väri ei ole ihan tyypillistä minua, mutta kyllä se vaan piristää. Samoin kuin tänään ja eilen taivaalla hetken aikaa pilvien lomassa pyörinyt keltainen mollukka!

4 kommenttia:

  1. Onnen toivotukset luovuuden värikkääseen maailmaan:) Samaa luovuutta toivon omaankin tekemiseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Toivotaan että tästä tulisi oikein vekkuli vuosi!

      Poista